Verebes István rendező fiának, Zoltánnak a filmjét is gyanúsnak találta a BKV vezetése, és feljelentést tett a rendőrségen – derül ki a Blikk birtokába került BKV-s iratból. Verebes Zoltán filmje mellett köztük volt a Süsü, a sárkány embernagyságú kabalafigurájáról szóló szerződés is, továbbá a Combino villamosok 50 milliós reklámszerződése, valamint több BKV-s rendezvényről kötött szerződés is.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Verebessel együtt érdemes lenen azt is vizsgálni, hogy Gyárfás Tamás hová tüntette el azt a pénzt,amit állítólag azoknak a döntnököknek adott,akik azt ígérték, hogy Magyarországra fognak szavazni,hogy megnyerje a világbajnokság rendezésének jogát.A végén kiderült, hogy egyetlen egy szavazatot sem kapott Magyarország, és Gyárfás kijelentette,hogy a pénz átadta nekik.Emlékezik még erre valaki? Érdemes lenen ez ügybe nis vizsgálódni, mert így folynak ki pénzek az országból is, miközben mi átlagpolgárok szívunk, de rendesen.Munkanélküliség, végrehajtás, árverezés,kilakoltatás! Folytassam,hogy mi minden folyik itt, egy magát demokratikusnak nevező országunkban??!!
vukkocska
@1951: azt írtad: állítólag. Maradjunk ennyiben. Gyárfásnak van elég pénze, hogy bárkinek adjon belőle, és bárkit támogasson.
tnezo
Családi kör:

demszky gábor bizalmasa mesterházy ernő.
ernő felesége mécs mónika.
mónika apja mécs imre.
imre felesége magyar fruzsina.
fruzsina testvére magyar bálint.
bálint felesége hodosán róza.
róza volt férje demszky gábor.
csutak
@tnezo: Illik nagybetűvel írni a személy neveket.
Anno tanárom ezt mondta:
"Az értelmes ember nagybetűvel írja önként, a bunkóknak meg kötelező!"
inkvi
@csutak: Nagyon hallgatsz! Mégis SÜSÜ vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.