Korlátozná a papás-mamás játékokat az óvodában a kormány. Az óvodai nevelés alapprogramjának novemberi módosításával a kormány a nemi sztereotípiák erősítésének kerülését és a migráns gyermekek önazonosságának erősítését írta elő az óvodapedagógusoknak.

Forrás: csaladinet.hu
Feltöltő: SzabolcsNet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Sok kis Gizi-Gézát akarnak. Ha a hülyeség fájna, ezek ordítoznának napestig.
luciferi
Ez már volt!! Ki is veséztük a hülyéit!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ez kb. annyira értelmes kezdeményezés mint az ausztrált kormányé......áhhhhh....nem hiszem el.....(Bors) Az ausztrált képviselők azt akarják, hogy a pornó filmekben ne szerepelhessenek kis mellű nők, mert az pedofiliára izgat, valamint ne lehessen mutatni a női ejakulációt, mert az hasonlít a vizelésre. Na, most itten megállt az eszem és egy helyben toporog!!!!!! :BBBB

És még egyszer leírom, hogy minden népnél, álljon bárhol a fejlődés fokán, az első, amit belesulykolnak a gyerekebe (nagyon helyesen) az a nemi identitás!!!!
kacsa0707
Ha most ez sikerülne, akkor nagyobb lenne szavazó tábora a szoclib tábornak a felnövekvő nemzedékben gondolni kell a jövőre is.
Ki fog a hazug pártokra szavazni, ha kihalnak a kádári nyugdíjasok, akik csak a színpad elejét látták és nem is sejtették, hogy mi zajlik a paravánok mögött.
Január
Elég gond az majd felnőttkorban, mikor szép kisfiúra az Édesanyja kislány ruhát ad, mert olyan aranyos....
Aztán csodálkozik, hogy a gyereke nem tudja eldönteni fiú-e vagy lány.

Pontosan ezért ismerőseim a gyönyörű kisfiút már gyerekként "férfiként" kezelték, azaz még véletlenül sem hangsúlyozták milyen szép, és ruhái között még unisex /fiú és lány által hordható/ darabok sem voltak, csak, és kimondottan kisfiúknak valók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.