Beépült Benkő György a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg soraiba, titkos hangfelvételeket készített. Éppen Ecsődi László (MSZP) országgyűlési képviselő ellen terveztek bombamerényletet, amikor a terrorcsoport bizalmába férkőzött Benkő besétált a nyomozókhoz, és letett egy CD-t az asztalukra. A CD perdöntő bizonyíték lett arra, hogy a terrorcsoport tagjai milyen bűncselekményeket követtek el, és éppen mit terveznek.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Ez mekkora kamu! Ezt bárki is komolyan veszi? Akkor meg is érdemli. Épeszü ember ilyet nem vállalna be a nagy nyilvánosság előtt. Az igazi besugók amugy mindig a háttérben maradnak. Ez csak egy médiabohóc. Szánalmas
kiscserkész
@Nemezis: Csak bekóstolásnak szánták. Hogy el lehet e adni vagy nem. Mert már valamit azért nagyon kellene lépni az ügybe egyre többen, feszegetik. Emlékez a cigány gyilokságokra. Körbe kóstoltak, aztán kreáltak, majd megtorpantak.
barew7
Csak azt nem értem, hogy miért csak most döbbent rá a tégla úr, hogy ő tulajdonképpen be van épülve, és miért várt hónapokig az audiótrükkjének közzétételével?!
vinetu85
@bigyibogyo: Jól jövedelmez neked a sötét lovagot játszani?
Mennyi fizetést kapsz érte?
De elnézést kérek tőled, ha ez nálad születési rendellenesség.
bigyibogyo
@vinetu85: Úgy érted olyan vagyok mint a Batman? Köszönöm :)
Bűnözőkkel az igazságért harcolni. Hm. Eddig nem is így tekintettem magamra. Inkább úgy, hogy pár nagy dumás nem vezetett meg demagóg szónoklatokkal, de sötét lovag is jó. Majd megkérem Bogyóbogyót, hogy írják a nevem mögé :)
kacsa0707
Nem pártolom őket, mert elítélem amit a pesti utcákon kavartak, de nem vagyok biztos, hogy nem e az ötvenes évek jól bevált "igazságszolgáltatása " ténykedik. Valószínű az igazság ötven vagy hetven év után kiderül, mert valószínűleg titkosítják a peranyagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.