Orbán Viktor legelszántabb kritikusa most a Jobbikot kérdezi. Közleményében nyolc kérdést tett fel a Jobbiknak, amelyek "haladéktalan tisztázását" várja.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Jobbiknak egyedül az összes párt közül van egy 88oldalas részletesen leírt programja, amiből mindenki megtudhatja, mit akarnak. Értelmes emberek el is olvasták és nem tesznek fel ilyen ocsmány kérdéseket. Csak azok fröcsögnek, akik az összelopót-vagyonukat féltik a jobbik elszámoltatásától. Mint pl. itt a fórumon is legjobban és leghangosabban fröcsögő, Lehet-Még-Privatizálni (LMP) –s akinek éppen egy konditermet sikerült összelopnia.
kiscserkész


@vinetu85: Nem fordítva ül rajta, hanem fejjel van benne!
HÁTI
Az igazság az, hogy ezek a pártok a politika szemétdombján kötnek ki!De már csak látnám.Husz év állt a rendelkezésükre!A nép,várt!Ahogyan kérték.De ennyi elég volt.Mi eleget tettünk a kérésnek, ezek meg csak loptak.Loptak,csaltak megállás nélkül.Most, hogy van egy MOZGALOM, aki nemfog velük lepaktálni/remélem!-most azon igyekeznek,hogy valamelyik bejutó párthoz odanyalják magukat.POFÁTLANOK!!!-Itt ragadom meg az alkalmat, hogy az mszp-fidesz is képes mindenre,hogy a JOBBIK nehogy bejusson a patkóba.Mind a kettő pártot már kiismertem.Lerágnák egymásról a hust,de most képesek aljas módon megegyezni.Miért?Hát az IGAZSÁG szinvallásától félnek!ÉLJEN A JOBBIK!!!
vinetu85
@HÁTI:
Mostmár nyíltan is vállalják, hogy "összenő mindaz ami összetartozik"
Igaz, hogy a szinfalak mögött eddig is együtt, egymással karöltve fosztogatták az országot és a népet, kifelé pedig a látszat kedvéért köpködték egymást ÁLELLENZÉKKÉNT.
Most viszont már nyíltan is paroláznak egymással. Nincs tovább ellenzékinek hazudott szerepjáték. Megtudhatja ország világ, a magyar választópolgár, hogy a két párt között nincs másban különbség csak a nevükben.
Az egyiket Mszpnek hívják, a másikat Fidesznek.
A választópolgárnak amelyik név a szimpatikusabb arra szavazhat. Mindkettőre leadott szavazat egyenértékű a másik néven futó pártra leadott szavazattal.
(Egyet fizet, kettőt vihet )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.