Péntek késő délután családon belüli erőszak miatt hívták ki a rendőrséget Kenézbe: egy ittas férfi ököllel megütötte a feleségét, bakanccsal többször megrúgta - s mindezt három közös gyermekük előtt.

Forrás: vasnepe.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@Nemezis: finomabban...ha lehetne. És lehet. Te is tudod...
Az egész cikkben meg a címre asszocizál szte mindenki. És ha leveszi a bakancsát, és úgy rugdos, akkor semmi se történt? Újság cikk sincs? Na erre gondoljatok, és ne egymást csesztessétek!
dilike
és a zsaruk uccse tudnak vele mit csinálni. az asszonyka nem meri feljelenteni, a pasi hazamegy, és ott folytatja, ahol abbahagyta. :(
(nem követendő példának, mert ezt se lenne szabad, de egy kolléganő hasonszőrű férjét a zsaruk, miután bevitték, óránként megverték, szépen, módszeresen. az ő esetében viszont bejött, nem nyúlt többet az asszonyhoz)
luciferi
@dilike: valaki megvezetett! Egy őrizetesre elég, ha csak szigorúan ránéz a rendőr, és már 3 hónapra, a kivizsgálás idejére fel van függesztve!!!!
Valami nagyon nem "frankó" ebben a történetben.:((
dilike
@kevijeni: nem vezettek meg. sztori valós.(nem minden őrizetes van tisztában annyira a jogaival). jópár éve ennek.
Nemezis
@kevijeni: Miért kéne finomabban. Talán a ballib kiváltsága a a másik sértegetése? Amugy ha megmagyaráznád mi nem volt finom, megköszönném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.