Kicsinyes bosszú vagy jogos kérdés miatt csapott össze az LMP és a Political Capital? A párt és a cég csatájában már az is felvetődött, hogy Orbán Viktor „megvette” az LMP-t. Durvul a kampány. Az erősödő kampány jele lehetett az az éles hangú vita, amely csütörtökön kezdődött a Lehet Más a Politika (LMP) és a Political Capital (PC) között. Ivády Gábor, az LMP képviselőjelöltje ugyanis egy sajtótájékoztatón a következő kérdést tette fel: igaz-e, hogy a PC intézi a sávolyi motorpályát építő Grupo Milton kommunikációs ügyeit. Az fn.hu elemzése.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nemezis
Na, az LMP is politikai kurvák gyülekezete, akik 1 garasért lefekszenek Orbánnak. Hát ez az a nagy igérgetés, liberálisok? Ugyan olyanok vagytok mint a szocik, semmivel sem különbek. Alig vátják hogy valaki lökjön nekik az asztalról egy kis koncot, és ezért az ördöggel is összefognának. Jó kis SZDSZ-es iskola.
luciferi
@inkvi: leseperjük, mint a pókhálót!!!:)
inkvi
@kevijeni: Az érdekelne - viccen kívül -, kinek a pókhálóját!
Nemezis
Na, ha jól hallottam, már kopogtató cédulákat is hamisitanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.