Mindössze 170-180 ezer főre tehető a Magyarországon élő bevándorlók száma, mégis erős ellenszenv nyilvánul meg feléjük. A Tárki tavalyi felmérése szerint a lakosság egyharmada gondolja helyesnek, hogy menedékkérők egyáltalán ne léphessenek be az országba, és csak 10 százalék tekinthető idegenbarátnak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@csutak: Ezt már ide is betolta egy határozottan nem szélsőséges (lol)
g1983
@csutak: "csutak Levélben kaptam:
Subject: Az évszázad megoldása
To:

*"Az összes cigányt be kéne sorozni katonának, és megtámadni
Romániát.*

*
**Ha győzünk, miénk Erdély.
Ha veszítünk, miénk Magyarország!"*
tegnap, 11:02 Jelentem Válasz erre."

Ez a vic elég durva. Ha fegyvert kapnának a cigányok akkor nem Romániába mennének hanem a magyarokat lőnék le. Hidd el a cigányok többsége jobban utálja a magyart mint amenynire gondolod. Ők is úgy gondolják hogy magasabb ranguak mint a többi nép akárcsak a zsidók.. Csak ennek te és a hasonló cigányvédők nem néztek utána. Vannak rendes cigányok de az a cigányság 5-10%a kb. Sőzt újabb kutatások szerint a cigányok eredetileg a zsidó nép egyik ősi törzse. Hoppácska. Ami megmagyarázza hogy miért védik őketa politikusaink.
g1983
Amúgy Erdély az a székelyeké. Magyaroktól és Románoktól független országként Székelyföldként kellene szerepelnie a térképen.
bigyibogyo
@g1983: Nekem meg úgy tűnik az írásodból Te tartod magad magasabb rendűnek mint a zsidó vagy cigány. Semmivel nem vagy jobb, vagy rosszabb. Pont olyan vagy mint Ők.
g1983
De visszatérve a bevándorókra. Akik tesznek az ország szebbé tételéért azokkal semmi gond nincs. Tisztességesen elélnek a magyarok mellett. A baj csak a balhézó bünöző romaréteggel az ösz cigányság 90-95%ával van. Akik úgy akarnak megélni hogy az aktuális népeken (Magyarországon a magyarokon Kanadában a kanadaiakon) élősködhessenek. Lopjanak bántalmazzák a másikat főleg időseket akik már nem nagyon tudnak védekezni, de még akár pár száz forintért is képesek ölni. Hisz a magyar törvények nem ismernek kisebbségi bünözést csak azok az emberek akik a bőrükön tapasztalják. Vagy úgy gondolja a világ hogy a magyarok megérdemlik hogy Magyarországot a megélhetési bünözők tönkretegyék?
Major Betty
Nem kell beengedni őket főleg a románokat elveszik a munkát lakást tönkre teszik a családokat ill /meg is ölik/ békásmegyer ezért kell nyalni őket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.