Az első bejelentés arról szólt, hogy egy házra dobtak Molotov-koktélt, de kiderült: három ingatlant érint a támadás Siófok dél-keleti városrészében. Siófok dél-keleti városrészében egy ingatlanra gyúlékony anyagot tartalmazó üveget dobtak – szólt csütörtökön a bejelentés. A nagy erőkkel a helyszínre vonuló rendőrök nem egy, hanem három ingatlannál találtak ilyen, hasonló anyagot tartalmazó palackot.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarszív
Biztos kiengedték pár órára a elfogott romagyilkosokat.

Melléfogtak a rendőrök megint.

csikknorisz
Nem jon be a cikk a folytatasra kattintva.
inkvi
@csikknorisz: Mert nem dobtak! Hajítottak!
marlin
Igaz, hogy az eredeti cikkben négy támadásról beszélnek!! El kellene olvasni!! A rendőrség sokat fejlődött, mert a támadás ok tényén kívül nem mondanak semmi olyat, amit félre lehetne magyarázni!! A cigányok meg természetesen a rasszizmust emlegetik!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Igen. Az elmúlt években semmit nem tanultak, semmit nem fejlődtek, de rászistázni megtanultak!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Millen érdekes egyébként! Az eddigi gyanusítottak előzetesben vannak....akkor most nem ők az elkövetők, vagy esetleg másnak is problémáik vannak a svédekkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.