A szélsőséges és cigányellenes Jobbik megerősödése és esetleges választási sikere egyet jelent a harmadik Magyar Köztársaság válságával - jelentette ki Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke Budapesten vasárnap sajtótájékoztatón Horváth Aladár, aki független jelöltként maga is elindul a Borsod megyei Edelény körzetében az országgyűlési választásokon, úgy fogalmazott: egy hónapon belül „az újnyilas párt akár 70-80 mandátuma révén demokratikus felhatalmazást kaphat, hogy szélsőjobboldali, rasszista programját képviselje a parlamentben".

Forrás: nol.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Horváth Aladár a lelkiismeretével és a népével számoljon, ne a Jobbikkal foglalkozzon. Minél jobban acsarkodik, annál több szavazója lesz a Jobbiknak. :)
csikknorisz
@barew7: Az osszes partra hasonlot allit. Tenyleg agyament egy fazon.
csikknorisz
Egyebkent meg mi baja a segelyert munkat programmal? Nincs kedvuk dolgozni, meg evi 90 nap is sok nekik. Inkabb kiszoratjak magukat az orvosin, hogy itt faj, ott faj. Pedig arra a 4 honapra fizut kapnak, nem segelyt. De meg ugy sem fulik hozza a foguk.
lbs
@barew7: Ezért fizetik, nem is rosszul...
Különben a választások után elindulhatnak a hírnév- és becsületsértési perek ellene, meg etnikai társai ellen tömegesen.
Ezzel el lehet minden további nélkül gazdaságilag lehetetleníteni az ilyen alakokat.
És az igazságszolgáltatás is valószínűleg szakszerűbben fogja kezelni a jellegzetes módon elkövetett bűntetteket.
Már nem kell soká várni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.