A Gödör klub "Jovőbelátók a cigánykérdésről'' című kerekasztal-beszélgetésére az alábbi "szakpolitikusok" fogadták el a meghívást MDF: Dr. Pusztai Erzsébet, frakcióvezető-helyettes, a szociális és egészségügyi bizottság tagja. FIDESZ: László Zoltán, fővárosi képviselő SZDSZ: Hell Nagy István, 5. kerületi ügyvivő MSZP: Teleki László, Cigányügyi Tárcaközi Bizottság társelnöke LMP: Szombati Kristóf, roma politikai szakszóvivő

Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Ha hivják a JOBBIK-ot, és nem ment volna, akkor már visitoztak volna.
bigyibogyo
@Nemezis: Ha nem hívták volna a Jobbikot másról sem lehetne olvasni a kurucon, a barikádon, a szentkoronán, a védegyleten, stb :)
Nemezis
Ha hivták volna a Jobbikot, és nem megy el, másról sem lehetne olvasni a heti válaszban, a manyar nemzetben, a npszabadságban, a magyar hirlapban, na meg a hír tévében stb. :))
bigyibogyo
@Nemezis: Igazából az egész eseményről nem olvastam sehol. Csak a szervező blogján. Szal nem feltétlen van igazad. De megpróbálom kideríteni :)
Nemezis
Én sem olvastam, ugyhogy szerintem nem feltétlen van igazad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.