Súlyos szavak: vesztegetéssel vádolja Debrecen polgármesterét és a város vagyonkezelő cégét egy férfi, aki az interneten közzétett videófelvételen azt mondja: maga vitte el a kenőpénzt az érintetteknek. Kósa Lajos közölte: büntetőfeljelentést tesz.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Kósa ellen már annyiszor nekirugaszkodott a ballib társulat, hogy eggyel több, vagy kevesebb nem számít. Minden esetre nem erkölcsi, hanem anyagi kártérítést kell kérni a hírverőtől, jó magasan megszabva az árat. Hátha leszoknak már végre róla.
szaboria
@Csubaka: Mert semit nem lehet találni . Feljelentést tett .Neked meg nem vagyok mama nem kaptál rá engedélyt .Azt nálam kikel érdemelni.
szaboria
@Nemezis: Csubaka a mindentudó hol Pécsről tudja az igazit nincs az országnak olyan nagyobb városa amiről Ő ne tudna többet.
varadipal
Aki bottal köszön, annak doronggal felelnek.Hajdú-Biharban is ez a szokás. Beindult a Lúdas Matyi akció. A szaktudástól független kecskeméti Fodor bíró készítheti az újabb 8-és fél évet. A sitten csak Ibrahim, a szakács tudja, hogy ma mi vacsorára a kaya? Zusi szívott, mint a torkos borz, a pedofil-meg anya-meg rabló gyilkosok meg röhögnek kárörömükben. A debreceni pulykakakas meg újabb szemétdombot keres, később megtanul repülni is.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Most mondja a Híradó, hogy a felvétel 2007-ben készült. Millen érdekes, hogy a kampány vége felé kerül elő...!!!! Eddig hol rejtegette a kedves mocskolódó? Állítólag kényszerítették! Akkor miért hallgatta el, majd két és fél évig? Költői a kérdés....:P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.