A cívisvárosban a vártnak megfelelő a szavazási kedv: 15 óráig 48,35 százalék járult az urnákhoz, ami 79 ezer 178 főt jelent.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: hókuszpók
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@csutak: Ez most komoly?
Csak annyit írtál, hogy le akarod százalékoltatni magad,mert az orvosok nem tudják mi baja van a kezednek!
Amúgy pedig a félanalfabéta újságírók és a fidesz szóvivők nevében valószínűleg igen ostobán néznék kifelé a fejemből.
Aztán elkezdenék cikkezni arról, hogy milyen szar lehet annak a tumornak amely pont engem talált meg. Ettől kezdve ugyanis minden tettemért, mondatomért és gondolatomért a felelősség az övé.!

Én a tehenet (sokat és sokszor) megfejtem, és tudom, hogy mekkora nagy állat! :-))

csutak
@Csubaka: Sajna komoly:(
Csütörtökön kicsivel többet tudok, talán...

Én csak a kezemről tudtam, erre találtak egy sereg gondot. Pedig nem van betegségtudatom! De a "röggöny" mást mutat:(
Csubaka
@csutak: Őszintén sajnálom!
1989-ben voltam táppénzen utoljára mielőtt 2005-ben tartós fejfájással,szédüléssel,és mozgáskoordinációs zavarokkal orvoshoz fordultam. Első körben pszichiátriára küldtek, mondván a folyamatos túlterheltség és a stressz az ok. Másfél hónap múlva, miután a tünetek továbbra is jelen voltak, átirányítottak a neurológiára, onnan a reumatológiára.
Három hónapig kezeltek hidro és elektroterápiával, különféle gyógytornákkal, hasztalan fél év múlva jutott eszébe az egyik orvosnak, hogy elküldjön MR-re a Diagnosztikai központba. Az eredmény magáért beszélt. Négy csigolyasérv, egy csigolya sorvadás által erősen nyomott idegköteg, S ha már vizsgálat legyen teljes! Sebész megállapította, hogy alhasi és comb sérvem van,a bal lábamban érszűkület, az epémben pedig egy 2 cm-es kő. Azóta kétszer operáltak, az epe kövem köszöni még meg van, az érszűkülettel nem tudok érdemben foglalkozni, a MŰCSÖ-n táppénzcsalónak véltek, bár az 50%-ot elismerték, de azonnal bevonták a jogosítványomat. Most folyamatos, nappalos-éjszakás 12 órás munkaidőben dolgozom egy multinál és az üzemorvosnak köszönhetően (és mert inkább lemondtam róla) nem veszik figyelembe a rokkantságomat. Így van munkahelyem! A rokkantosítás egyetlen eredménye az volt számomra, hogy tavaj, amikor tömeges elbocsájtás volt a cégnél,(több mint 3000 embert raktak az utcára) engem védetté nyilvánítottak.

Szóval ne keseredj el, lesz ez még jobb is!!!
csutak
@Csubaka: Van nekem is pár ,nyavaja amiről valóban nem tudtam.
Lesz %-om az biztos és lesz munkám is, mert én AKAROK melózni!
És nem adom fel, mert 71 év 2 hónap és28 nap múlva 126 éves koromban le akarom pisilni Gyurcsány és Orbán sírját !
Pártsemlegesen:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.