Az MSZP 652 milliót, a Fidesz 485 milliót vert el a kampányra, a várható eredmények ismeretében így a szocialistáknak 12, a Fidesznek 1,8 millióba kerül egy parlamenti mandátum. Az LMP volt az egyetlen, mely internetes oldalán tételesen elszámolt a bevételekről és a kiadásokról. Igaz, becslések szerint a párt így is kétszer annyit költött, mint amennyi bevallott. Az MDF és az SZDSZ 200 millió forintot „dobott ki az ablakon”

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cadmagician
@bigyibogyo: én pl csak annyit koltok, amennyi meg van ebgedve. tehát amennyim van. ha koponyánként 1 millio van, akkor koponyánként 1 millio van. oldja meg. én sem olvastam, de szijjárto simán tagadta a házon kivulbe, hogy tullépték volna. holott az rtlnél koltottek anno 180 millát...
bigyibogyo
@cadmagician: Úgy érted, hogy ha keresel 120at, de kitalálod, hogy 60at költesz max, akkor ha a fene fenét eszik sem léped át a keretet?
Minden esetre jól elbeszélgetünk a címről (ami ugye 90%-ban nem releváns) és a bevezetőről :)
Csizmás Kond

Nem egy olcsó mulatság...itt minél drágább annál semmitérőbb.
cadmagician
@bigyibogyo: ha az kell akkor igen... marinéni se tud többet kolteni... ezek meg az általuk hozott törvényt hágják meg direkt...
kacsa0707
Ezt egyszerűen úgy hívják, hogy rossz befektetés nincs mit csodálkozni nyolc évig is ezt csinálták.
kacsa0707
De a lopott pénzek még kitartanak egy ideig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.