A Rózsadombon, jólétben, nyugalomban és szép nyugdíjból élő biszkubéla nekem nem "Béla bácsi", hanem egy utolsó rohadék kommunista patkány, aki remélem minden nap hálát ad az égnek, hogy úgy tudta megérni ezt a szép kort (89 év), hogy soha, senki szólt be neki, nem vonták felelősségre, nem hurcolták bíróság elé.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Vissza az alapokhoz !"A köztűnk élő(biszkubéla)Biszku Béla "." Ha én egyszer kinyitom a számat ha én egyszer el kezdek beszélni " !
A Habsburg uralkodás idejéig visszamenőleg bukna minden kormány vezető !
Nem a rendszer bukna -hanem,-modern szóval a "rendszergazdák" !
Csizmás Kond
@másvirág: Ezt úgy érted, hogy a biszkubéla ha tátogni kezd akkor itt kampec ?
másvirág
@Csizmás Kond: Igen kedves barátom !Van jeltolmács és szájról elvasó szakember is.De tátogni te fogsz a csodálkozástól,hogy miket tud az őreg ! Amit mi még nem. És aki rosszul szól annak lehett,hogy tényleg kampec.
@inkvi: Nem kell mident értened .Abban a zavaros vízben nem fogsz a Qrva életben halászni amiben Ő. (Túl nagyok neked azok a halak)
inkvi
@másvirág: Béla bácsit sem tudom kifogni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.