Az elhamarkodott törvények sámfára húzása alacarte Fidesz

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Már megint csak a baloldal embereiről beszéltél, a fütyeszesek házát is meg lehet ám nézni!
Könyörgöm, egyenlő mércéről beszélsz , közben elhallgatod nagy bölcsen, milyen vagyonokkal rendelkeznek Fideszes képviselők.
inkvi
@luigilongo60: Arról nem tudok! Én egyet említettem, amit tudok! Ami nem volt nagy dobra verve!
szaboria
@inkvi: Pedig nagyon jó volna azt is megtekintenéd milyen gazdagodáson mentekát a fideszesek lehet már keresgélni az interneten. Meg kell figyelni ha rájönnek,hogy a tervezett törvénybe akár csak egy emberről is van szóa fideszben azzonal elállnak és modositják.
Itt van most is a gázártámogatás megin elkövettek egy nagy hibát úgyanis kihagyták a fogyatékosok miatti kedvezményt pedig pont ö miattuk vagyunk kénytelenek több gázt használni mert ugye egy felnöt pelenkázása sokkal nehezebb a tisztán tarás miatt mint egy gyermeké.
inkvi
@szaboria: ÍGY HELYES! A hülyeséget ki kell szűrni.
szaboria
@inkvi: De csak akkor ha a sjaát emberüket érinti a többi meg le ejtve. Ezt is az érintett vette észre maga Borkai mert úgye senki nem tudta a sporton kivül katona tiszt is volt.
inkvi
@szaboria: Honvédban tornászott! Azok pedig ranggal kapták a pénzt.
De például a 3 éves mentességet pontosan azért vetették el legutóbb, mert több Fideszes is jól járt volna. Hirtelen kell cselekedni, mert nagy a baj; csőd szélén az ország! Majd finomítják a trv-ket, mint szokták, mert emészthetetlen a puding. Évtizedek óta így megy ez itt. Sajnos, ez van! De most az egységes parlament okos döntéseket fog hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.