Az IMF-EU delegáció hazautazása - és ezzel a tárgyalások megszakadása - után a nemzetközi pénzvilág össztüzet nyitott a magyar gazdaságra. Hétfő reggel a forint zuhanó repülésbe kezdett, árfolyama meg sem állt a 290 Ft/Euro átlagos értékig. Jelenleg ez a szint tekinthető az átmeneti stabil allapotnak. A CNBC Magyarországra utazott forgatócsoportja szerint összeomlás szélén áll az ország, ezzel a hírrel az egész gazdasági világ érdeklődésének középpontjába kerültünk. A magyar parlamentben is ádáz viták dúltak, Lázár János a Fidesz frakcióvezetője szerint az MSZP vezetője nyíltan az IMF oldalára állt, cserben hagyta a kispénzű magyar embereket.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adohirek
Ilyen előzmények után kell a magyar gazdaságnak talpon maradni.
lópicigáspár
A kormány állja a sarat, csak a polgárok döglenek éhen!
marlin
@adohirek: "Aki szelet vet, vihart arat!!" Ez régóta így van!!
A baj csak az, hogy a mi farkunkal akarja verni a csalánt!!
marlin
Miért "sunyít" a fideszista kommunikációs igazgatóság??
Hol van a Hírgyártó Péterke, meg a tönbbi "megmondóember??
Elő kellene jönni már a "történettel", hogy mégis mit gondoljanak a "nemzeti értékek kurmányáról" a nemzeti érzelműek, meg a magyar emberek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.