Egy országot kiválóan jellemez, hogy miként bánik a fogyatékosaival. Most ebben is sikerült rossz képet felmutatnunk Balatonszemesen, pontosabban az ott strandolók közül több embernek. Levelet írtak az önkormányzatnak, hogy a helyi strandon fürdőző fogyatékosokat különítsék el kerítéssel a fogyaték nélkül élőktől, mert őket zavarja a pihenésben, hogy ezekkel az emberekkel kell együtt lenniük.

Forrás: mover.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
ez teljesen kész, hogy az emberek milyen elképesztően önzőek és korlátoltak tudnak lenni. ettől elszáll az agyam

igaza van az írónak, hiába mondja ezeknek bárki, hogy nézzenek már magukba, nem fognak. rettenetesen fontos lenne, hogy az egészséges gyerekek fogyatékos kisgyerekekkel legyenek együtt, és tanulják meg, hogy segíteni kell őket, hogy oda kell rájuk figyelni, nem pedig félni tőlük, neadjisten megítélni őket.
bogyó
itt az egyik kisgyerek nyitott szájpadlással született,már 3.-os és több műtéten esett át.szellemileg teljesen ép!már beszélni is szépen tud,vagyis már lehet érteni,hogy mit mond.több szülő az osztályban fel volt háborodva,hogy ugyan ne járjon már az ő gyerekével egy osztályba egy "ilyen".
ennyit az ilyen emberekről....
zsolti
agyrém... ha fertőző betegek lennének, akkor ok, de így... menjen az erdő mélyére aki pihenni akar, egy strandon meg had érezze már jól magát az is, aki amúgy egész évben székhez van kötve, pelenkázzák és így éli le az egész életét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.