A magyar lakosság nagyrészt devizában adósodott el, a frank erősödése egyre nagyobb teher a hiteleseknek, ingatlantulajdonosoknak – hívta fel a figyelmet a Bloomberg.

Forrás: ingatlan.net
Feltöltő: donkanyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inkvi
@batukán: Attól, hogy az inflációnak semmi köze hozzá: ez a pénzügyi szféra döntése. A tőke irányít! Tök mindegy, hogy ki és mit mond! A közgazdaság alaptörvényét kell biztosítani!
A mindent beharácsoló "tőke" (értsd: banktőke) is tudja, hogy a K-K-t (kereslet-kínálategyensúlya) be kell tartani. Ezért mindig úgy alakítja a pénzek egymáshoz való viszonyát, hogy ezt próbálja teljesíteni!
Tök mindegy, hogy ki és mit mond: ismétlem!
Ahonnan még lehet kivonni pénzt, onnan von ki! A mi országunk meg erre alkalmas, mert tudják, hogy napi 20 órát is képesek vagyunk dolgozni éhbérért! Ki finanszírozhatná a nyugati jólétet, ha nem mi és ázsiai sors-társaink! Egyenlőre Afrikára nem lehet számítani!
Ezért fog csökkenni átmenetileg a tél folyamán az adósságok összege! Majd tavasszal lesz a nemulass!
Bár, váltig állítom, hogy csak végszükségletben szabad hitelt felvenni! De akkor sem devizást, amihez a magyar kormánynak semmi ráhatása nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.