Debrecen – A jogok és kötelezettségek tárházából a magyar nép fiaira és lányaira csak a kötelezettségek vonatkoznak. Meglehetősen egysíkú szereposztás.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: zoccom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Stilla
@KöBüKi: Ki lesz az új igazságos Mátyás ?
Csizmás Kond
@Stilla: Ahol van igazság ott kell lennie igazságtalanságnak is. A kettő csak együtt létezik. Ezért Mátyás sem mindenkinek volt igazságos.
KöBüKi
@Csizmás Kond: Csodákat.Csurkának ehhez semmi köze,egyébként sok jó gondolata volt neki is.Majd lesznek politikusok,de remélem nem olyanok mint a többi.
A cigányság épp ugy a Te kereszted is mint mindannyiunké,legfeljebb Te és a hozzád hasonlók nem ismerik el.
@Stilla: Sajnos azt nem tudom,de ma az igazság a szük kisebbség oldalán van holott ugy illenék hogy a nagy többség oldalán legyen.
Csizmás Kond
@KöBüKi: Az igaz, hogy engem is nagyon zavar a törvénytelenség, de azért nem az én keresztem. Azé a kereszt aki mindezt végigerőltette rajtam és mindnyájunkon, nekem csak annyi közöm van hozzá, hogy tűrtem mert kötelezett a törvény.
Az ami most van azt nem lehet már egyszerűen a szőnyeg alá söpörni, csak egy újabb "holokauszt" árán. Aki megtudja másként oldani az lesz Európa újabb védőszentje.
KöBüKi
@Csizmás Kond: Szar ügy de a kereszt mindannyiunké,mert nekünk kell vinni,bár Én is arra adnám aki reánk erőltette.
Meg kell oldani a dolgokat,meg is lehet,csak oda kellene nyulni a darázsfészekbe.
Az Egyesült Államokba még munkát is csak az kap aki igazolja hogy az államokban nincs a szakmára hozzáértő ember.Cigányokat Indiába,zsidókat Israelbe,arabokat Arábiába,ruszkik haza és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.