Tovább gyengült a vörösiszap tároló X. kazettájának gátja, ezért Kolontár teljes evakuálását rendelték el. A lakókat Ajkára szállítják.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barben
@nyanya001: Elég szomorú, hogy hét ember életébe került, holott egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy meg lehetett volna előzni az ekkora mértékű katasztrófát.
nyanya001
@barben: Mi lesz ezekkel a szerencsétlen emberekkel, itt van a tél a nyakunkon, ráadásul rendkivüli hideg telet is jósolnak.
Már eddig is hozzá kellett volna fogni a maradék gát megerősitéséhez!
barben
@nyanya001: Döbbenetes belegondolni is.
Január
És ráadásul a MAL vezérkara nem érzi magát bűnösnek. Legalább hallgatnának, hisz rosszul választották meg a munkatársaikat, ha azok mindent rendben találtak, de a külső ellenőrök tevékenységét sem ártana megvizsgálni! Hiszen azok is ellenőriztek, de kérdés hogyan?
szaboria
@Január: Illés úr tanári diplomával rendelkező volt titkárnője és csapata 2 hete vizsgálta meg a gátat és rendben találták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.