Gyurcsány mellett Gergényi Péter korábbi budapesti rendőrfőkapitány, közbiztonsági helyettese, Lapid Lajos, Szabadfi Árpád akkori országos rendőrfőkapitány-helyettes és Dobozi József, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat akkori parancsnoka ellen indulhat nyomozás a 2006-os rendőri atrocitások ügyében.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Onnan kell ki indulni,hogy a rendőr azonosító nélkül milyen joggal van felruházva, kinek
a feladata szolgálatba lépés ellőt, a ruházat, a szolgálatra alkalmasság ellenőrzése.
A parancsnok felelős a beosztott cselekedeteiért, azért is amit elkövetett és azért is amit
nem hajtott végre,parancs kiadás után.
vukkocska
@keresztapa: azért is felel, amit elkövetet, és azért is, amit nem. Nem a jelvénnyel helyezi magát szolgálatba valaki, hanem az egyenruhás a ruhájával, a civil a rendőrigazolványával. A rendőrtöl is csak akkor lehet megkérdezni nevét, szolgálati helyét, ha az intézkedést befejezte. A jelvény kizárólag azt szolgálja, hogy azonosítani lehessen a száma alapján. Azt a csőcseléket, aki csuklyát húzott a fejére, meg sáljával eltakarta az arcát ki azonosítja. Patkány módon elbújt az ismeretlenségbe. A rendőr arca ott volt, és a videok alapján azonosítani is lehetett. Azok a helyzetek, ahol gyújtogattak, romboltak, törtek és zúztak, egyébként sem volt alkalmas arra, hogy az azonosítót leolvassák. Bár lett volna, akkor több szemetet is el lehetett volna kapni, de ők patkányeffektusban voltak.
vukkocska
@nyanya001: (19.54) meg logikai felelősség, mint ahogy mondták korábban. Lehet, hogy sürgősen a Btk-t is módosítják, és kialakítanak egy új paragrafust a logikai felelősségre.
vukkocska
Keresztpapának írtakban előforduló hibák nem helyesírási hibák, hanem a méreg hibái. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.