Értelmiségiek írtak egy levelet arról, hogy rengeteg törvénytelen tartalom található a kuruc.infón, éppen ezért az előzetes ígéretekhez igazodva elérhetetlenné kellene tenni. A levelet a nol.hu idézi.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: zoccom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
A technikai háttere nincs meg a végleges tiltásnak, lévén az "Arpanet" korában (1957) a protokollt pont ilyen bakikra tervezték! Mariska meg legfeljebb dühönghet:)
Zsoel
"Kivánjuk a' sajtó rabságát, censura visszahozatalát."
csikknorisz
@csutak: IP? Ugyan mar:) Az csak disznek van. Kivancsi volnek en arra a szuperagyu emberre, aki meg tudna oldani, hogy barmely letezo oldalt elerhetetlenne tegyen. A kinaiak korlatoztak pl. szamos kulfoldi oldal elereset, de hoppa! Rajottek, hogy van mobilnet is. Arrol meg ugyanugy el lehetett erni a mocskos imperialistak oldalait. Ezert beepittettek ezt az Opera Mini bongeszo kinai valtozataba is. A hivatalosba. Na de hany nemhivatalos verzio van, hajjaj:) Es hany bongeszo az Operan kivul, es azoknak hany verzioja, hajjaj:) Mondom, ez keptelenseg. Vizgereblyezes.
Muki Doki
Most is léteznek olyan honlapok, melyek kis hazánkból nem elérhetőek. Ilyen például az sns.sk/
No de, ha először a anonymouse.org/anonwww.html -t keressük fel, majd ide írjuk be az előző címet, már működik is a dolog, vagyis az ilyen tiltást nagyon könnyű megkerülni, ami egyáltalán nem is baj.
csutak
@csikknorisz: Azért attól kicsit bonyolultabb a dolog, de nem áll arányban a vélt nyereség a ráfordítás költségével!
Márpedig erre nix lóvéja Viktoromnak.
csikknorisz
@csutak: Muki Doki peldaja jo erre. Nekem siman megnyitja a bongeszom a sns.sk/ oldalt, barmifele trukkozes, vagy kerulout nelkul. Ugyanez lenne a kuruc.infoval is. Telefonrol netezek, eszre sem vennem, ha hirtelen ''megszunne'' a hagyomanyos csatornakon valo elerese. A totok szoftvere sem tudja, hogy magyarorszagi felhasznalo vagyok, ezt nem arulja el az IP cim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.