A nagy nemzetközi médialövöldézésre nemigen érkezett hathatós reakció a magyar kormány részéről. Ez pedig nem igazán jó dolog, még a végén azt hiszik rólunk, hogy beszariak vagyunk, még megszólalni sem vagyunk képesek saját érdekeink védelme érdekében. Amennyiben a kormányzati kommunikáció a kivárásra épített, akkor valaki szóljon nekik, hogy abbahagyhatják. Nem igazán jött be a dolog, sőt abszolút katasztrófa az eredmény.

Feltöltő: OkosPista
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Valóban nem lehetett Szijártót hallani, hogy
megvédte volna a kormányt!
Vajon miért?
furfang
Addig, amií nem olvasták külhonban a törvényt és érdemben nem lehet vitázni, addig legfeljebb csak azt mondhattuk volna, hogy nem igaz, meg hazudoznak össze-vissza. De ez elég snassz lett volna szerintem. Persze hangosabban figyelmeztetni a sajtót arra, hogy várják már ki a vita tárgyát azt azért lehetett volna szerintem is! Bár a fene tudja. Elég snassz dolog ez az adok-kapok szócsata már ezen a szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.