Ha szeretnéd megosztani nézeteid, kultúráltan. Esetleg szemtanúja voltál bárminek, akkor akár névtelenül is, de várjuk leveled az [email protected]! 1.: Nem hiszem, hogy egy ilyen tragédiának kellett megtörténnie ahhoz, hogy belássák az emberek, hogy a partyszervezés nem gyerekjáték. Tinédzserek szerveznek bulikat, akiknek semmi gyakorlatuk/tapasztalatuk nincs. Az, hogy eddig nem történt semmilyen tragédia, az nem az ő erényük, hanem hatalmas SZERENCSE. Mindegyik spórol mindenen, nincs normál portaszolgálat, nem érdekli őket hány ember fér be, csak egy forog a szemük előtt, hogy minél többen legyenek, és minél többet tudjanak kaszálni! De ugyanez vonatkozik a helyek üzemeltetőire is. Nem számít, hogy nincs működési engedély, nem számít, hogy nincs elég menekülési lehetőség, nem számít hogy négyszer annyian vannak, mint amennyit elbír a hely, csak a pénz, csak a pénz.

Forrás: mosaictv.hu
Feltöltő: MosaicTV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mindenlében
Amíg a rendőrség nem ad ki hivatalos közleményt a történtekről, addig mindenféle mende-monda terjed . Az eset kezelése kisértetiesen hasonlít a nyári balatonnál történt rendőr lelövésének ügyére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.