PLT-feldolgozás - A január elsején életbe lépett magyar médiatörvényről szóló viták egyre gerjednek. Ennek egyik leghevesebb állomása a héten Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén volt, ahol a magyar EU-elnökség programismertetője torkollott a médiatörvény támadásába.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
Na ez nagyon érthetően és tárgyilagosan leírja a médiatörvénnyel kapcsolatos aggályokat!
Még a csubifélék is megértik:DD
Kesely
Tééényleg!
Ezt még én is megértettem.
:)
csikknorisz
Van egy olyan resze a mediatorvenynek, hogy a reklam nem lehet hangosabb, mint a musor, amit felbeszakit. Par napig nem is volt. De azota megint hangosabb. Nem felnek tole. Pedig en kifejezetten szeretem, ha nem kezd el orditani a teve, mikor reklam kovetkezik. Aztan mikor folytatodik a musor, semmit nem hallok belole, mert levettem a hangerot a reklam alatt. Ez a baj a mediatorvennyel, hogy meg ilyen piszlicsare dolgokat sem kepesek betartani. Pedig ennek koze sincs a szent szolasszabadsaghoz, ami miatt nyafog a jonep.
ila51
azért hangosabb a reklám , hogy kellően felriadjanak rá , és elhiggyék....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.