Február 9-én kezdődik a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon az adócsalással és magánokirat hamisítással vádolt közismert vállalkozó, Stadler József tárgyalása. Az akasztói üzletember akár 12 évet is kaphat.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: media1212
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Én is jártam a Solti boltjában nagyon szép öltönyöket árul elfogadható áron. A nevével fémjelzett tisztítók kenterbe verik az összes agyon hirdetett tisztítókat. A segítő készsége igazi boltosra utal tudja , hogyan kell a vevővel beszélni . A mai eladók igazán tanulhatnának tőle.
orogordog
Akkor a mostani kormánytagoknak életfogytiglan, ha Stadler 12 évet kap!!!!!!!
Feraj49
"Érdekes" már megint adócsalás ellene a vád.Emlékszem a volt "drága" pénzügy miniszterünk VERES János 350milkós adót nem fizetett be az államnak,ellene nem indítottak semmilyen eljárást,hanem kinevezték.Tessék kinevezni Stadler Józsit pénzügy miniszternek!
kiscserkész
Érdekes módon azt nem reklámozzák, hogy Kolompár Orbán az elsíbolt százmillióké mannyit kaphat. Ő csal lopót, sikkasztott, ok íratott hamisít (tott) és ezek után is média sztár, meg konferenciákat tart a sajtónak. Ha arányosan nézzük neki kevés egy élet a letöltendőre. Na, nemsokára itt is Tunézia lesz
nyanya001
@benhur: És pereli az államot 10 millióra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.