SZAVAZZON MOST! PRO: Selmeczi Gabriella miniszterelnöki megbízott szerint óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert. Selmeczi Gabriella elmondta, a vagyonátadás, -átvétel minden forintját ellenőrizni fogják. Az állami rendszert választók leghamarabb áprilisban kaphatják meg a reálhozamukat. A menetrendről szólva felhívta a figyelmet: március 1-jétől kapják meg a magánnyugdíjpénztárak az adatokat arról, hogy tagjaik közül kik választották az állami nyugdíjrendszert; a pénztáraknak ezt követően 45 nap alatt kell kidolgozniuk egy programot az elszámolásról, a vagyonátadás, -átvételről. KONTRA: MSZP: Szégyellje magát Selmeczi Gabriella Szégyellje magát Selmeczi Gabriella, mert pártja, a Fidesz egy jól működő nyugdíjrendszert vert szét - reagált az MSZP a miniszterelnöki megbízott keddi tájékoztatójára, amelyen bejelentette, hogy a magánnyugdíjpánztári tagok 96,8 százaléka átlépett az állami nyugdíjrendszerbe. Szavazzon! Klikk a cikk címére!

Feltöltő: darvat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bugajakab
Selmeci az esti TV híradóban azt mondta, hogy az mnyp - k az utolsó két
hónapban 200 millió forintot költöttek kampányra, és ezzel is kevesebb lesz a szegény nyugdíjasok pénze.

Ez-hogy Szíjjártó szavaival éljek- pofátlan kijelentés.
Az a sok levél amit a nyugdíjasoknak küldözgettek az mennyibe került, Gabikám?

Már annyi bőr sincs a képeden, hogy nem szégyenlesz hazudni a kamerákba?
feketeözvegy
Az hogy 98,6% választotta az állami nyugdíjpénztárt annak is betudható, hogy féltek, mert ugyebár összevissza beszéltek ijesztgették őket.
Egyébként pártállástól függetlenül mindenki szégyellje magát aki átveri az adófizető (netán pont rájuk szavazó) állampolgárokat.
szaboria
A legszomorúbb az , hogy vannak sokan akik ha akartak volna maradni még arra sem volt pénzük,hogy elutazzanak.Tőlünk 100 km .t kellett volna utazni, oda vissza út 4320,.ft.Sokan most 28500,.ft.-ból élnek.Lehet,hogy lesz nekik meglepi mert a nagy befizetők maradtak akkor igen meg tud csappanni a tervezetük.
coyote3
Úgy tűnik a pofátlan , hazug kijelentések alapfeltételek a fidesz tagságnál. Mondjuk ez a pókharapó szőke örömlány szégyellhetné magát. Mondjuk azért is, mert szenátornak volt pfája nevezni magát. pedig micsoda különbség ez a némber, meg egy szenátor asszony...
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nekem az tetszett a legjobban, hogy elégedettségtől ragyogva fantasztikus "sikernek" merte nevezni azt a súlyos jogsértést, amelyet három millió ember nyílt megzsarolásával értek el. Ha ez nem ALKOTMÁNYELLENES és jogsértő cselekedet, akkor nem tudom, mi az?????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.