Testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállítása és fenntartása döntő fontosságú az egészségünk megőrzése érdekében. Vásároljunk és főzzünk tehát odafigyeléssel; és ismerkedjünk meg a különböző alapanyagok testünkre gyakorolt savas vagy lúgos hatásával. Az alábbi lista segít abban, hogy könnyen megtanuljuk, melyek azok az ételek, amelyek savas, és melyek azok az ételek, amelyek lúgos hatással vannak a szervezetünkre. Nem az a fontos, hogy állandóan csak lúgos ételeket fogyasszunk, sokkal inkább a természetes egyensúly. Döntő többségében legyenek a lúgos ételek, de nem dől össze a világ, ha a savasító ételekből is kerül a tányérunkra. A listát érdemes a bevásárló szatyor közelében, vagy a hűtőre "mágnesezve" kifüggeszteni egy kis időre, amíg papír nélkül is megtanuljuk, melyik élelmiszer a "barátunk", és melyik kevésbé az...

Forrás: decens.hu
Feltöltő: decens
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.