Több száz rendőr érkezett Gyöngyöspatára a kedden késő este kitört verekedés miatt. A Véderő több tagja és a helyi romák egy csoportja közötti atrocitás után négy embert vittek a hatvani kórházba. A rendőrség hajnalig két embert állított elő - adja hírül az MTI.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
ezek nagyon bátor emberek......80-an 4 ellen, gratulálok! Hogy száradna le a kezük!
Dr. Felipe
Háborúban ilyen előfordul sajnos. A véderő parancsnoka rosszul szervezte meg a hadmozdulatokat. Csupán egy 4 fős járőrt küldött ki a veszélyes zónába. Felderítő tevékenységet nem végeztek és hát így egy 80 fős cigó kommandó rajtuk ütött. Remélem legközelebb a véderő is szervezettebben tevékenykedik mert az ellenség sosem alszik.
olcsibacsi
A több tucat még nem számszerűen 80! Utálom a sajtót főleg a bulvárt, fasz kivan a ferdítésekkel! Ugyanakkor láttam a fotókat a megvert figurákról.... nem volt esélyük sem. a kis gyerek arcán meg van egy monokli....na? kicsit emlékeztet a helyzet az olaszliszkaira.... Tényleg rendet kellene tenni a cigányok között mert ez már nagyon régóta sok! Komolyan mondom M.o. a cigányok országa lett az elmúlt 10-15 évben :(
olcsibacsi
Még jó hogy ilyen szép a világ és békevan meg szeretet nameg demokrácia!
Régen mikor fiatal suhanc voltam megtanultam megvédeni amim van, és a szüleim arra tanítottak nem szabad elvenni a másét! Ma tudom hogy ha a helyzet hozza akkor vagy én ütök először vagy így jártam. Az erőszakot mélyen elítélem, de megértem azokat akiknek nincs más kommunikációs lehetőségük mert az életközegük ilyen!
Hogyan is mondják azt amikor összeférhetetlen ellentét van két gondolat között?
A békét csak háborúk által lehet megteremteni....
gabrella
Ha azért támadtak a magyarokra mert könnyített magán az egyik, (gondolom sok narancslét ivott) akkor őket óránként lehetne támadni mert nekik aztán nem számít park,köztér mindegy ahol rájuk jön ott kapják elő a kisebb,nagyobb dolgaik elvégzéséhez szükséges testrészüket.
Január
@olcsibacsi:Kibékíthetetlen ellentmondás, csak így nem lehet élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.