Tematikus nyári táborok, nyitott művelődési házak, kézműves foglalkozások várják a nyári vakáció idején a falvakban élő gyermekeket. A kínálat sokrétű, ám a közel két és fél hónapos időszakot nem tölti ki teljesen. A lehetséges alternatívát a televízió és a számítógép jelenti, ami a szakember szerint a lehető legrosszabb megoldás.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Tessenek megkérdezni az abortuszt elítélőket: itt a gyerek mi legyen vele? Az kevés,hogy kötelező gyerekszüléssel statisztikát javítani, róluk évtizedekig gondoskodni kell.
Csizmás Kond
A vöröskereszt most nem táboroztat, mint húsvétkor ?
Csizmás Kond
@gabrella: Milyen volna ha nem abortusszal kéne megszabadulni a nemkívánatos terhességtől, hanem valahogy másképp védekezni...pl gumi ....
...meg felvilágosítás meg ezer-féle mód van az abortuszon kívül.
gabrella
@Csizmás Kond: Természetesen ez az utolsó megoldás egy nem kívánt gyermeknél,de pont ezek az az emberek a legfelelőtlenebbek akik így szülik meg a gyerekeiket pld.fiatal,drogos lány,vagy egyéb etnikum akiknek a gyerekei a társadalom nyakán maradnak.
Általában a felelősséggel gyereket vállalók nem jutnak el idáig.
csutak
@gabrella: Nem vagyok szociológus csak figyelem a világot magam körül!
Akkor amikor egy egészségügyi szakközépiskolás nincs tisztában a nemiséggel, akkor nem igaz az állításod, miszerint a a cigányok vagy a drogosok vetetik el gyermekeiket!
Szép és hangzatos amit írtál de roppant messze van a mai magyar (őskőkori szintű!) magyar valóságtól.
Ostoba, tanulatlan, képzetlen bunkó a társadalom nagy része ezen a téren!
A katolikus Olaszországban magasabb nívón állnak az ezirányú ismeretek, mint nálunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.