"Kérem, az MTVA minden munkavállalóját, hogy a nyilvános szereplésre (interjú adására, előadás megtartására, konferencia-részvételre, stb.) történő felkérésük esetében legyenek kedvesek a "saját" divízió-igazgató és a közvetlen munkahelyi vezető számára elektronikus levélben tájékoztatást adni. " Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója. MI A VÉLEMÉNYED?

Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@brumi58: Hát ez az.Ezzel gyötörtem szegény apámat annak idején. Hogy hogy eltűrtétek? Mindenki tudta, milyen szemétségek folynak az országban stb. Körülbelül hasonlókat mondott ő is .Ezt akkor sem tudtam elfogadni és most sem. Akkor is megalkuvás volt és most is. A megalkuvók pedig hosszú időre bebetonozzák a rendszert.
gabrella
@Klári: Valamilyen cél érdekében néha meg kell alkudni ha a többség jól jár.
barew7
@gabrella: Már több mint hatvan éve alkuszunk, és mégsem a többség járt jól sohasem!!!
sasi1115
@barew7: Vannak akik szerint ami itt az országban most alakulóban van, az jó.
Nekik lehet hogy jó, de a többségnek nem....
Alkudozzanak csak ezek az emberek a kommunista fidesszel meg a lelkiismeretükkel, csak lehetőleg másoknak hagyják meg a gondolkodás lehetőségét és egyenesség megbecsülését....
csikknorisz
Tegye fel a kezet, aki komolyan vette. Nem mondom, hogy nem fordulhatna elo ilyen, de ez speciel kamu. Kicsit nezzetek meg jobban, rajottok. Nekem ez a velemenyem. :)
Dr. Akula
Ma kamu, holnapra valóság. Ma szóbeszéd, holnapra igazság....Mint eddig minden, amit nem mertünk elhinni, hogy megteszik velünk.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.