Drágább a sütemény a cukrászdában, ha ott eszi meg a vendég, és olcsóbb, ha becsomagoltatja és hazaviszi. Rendelet van róla, hogy ha a vendég leül és ott helyben eszi meg, akkor az szolgáltatásnak minősül és magasabb az ÁFÁ-ja. A cukrászok azt mondják: kevesebben mennek majd hozzájuk.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Gratulalok a tv2-nek, micsoda bravuros nyomozas! Hu de jol kideritettek, asztamindenit:) Mintha nem lett volna szo mar egy honappal ezelott a sajtoban errol az ujabb kormanyzati behajtasrol. Ja, es nem csak a cukraszdakra vonatkozik, hanem egyeb vendeglato helyekre /etterem, pizzeria, stb./ is.
gabrella
Korrekt a magyarázat de nagy hülyeség ez az össze-vissza áfázás! Vissza is élhetnek vele, megnehezíti a munkát az adminisztrációt stb.
Kutyafüle
nagyon drágák a sütemények, nálunk a cukrászdában 220ft/db-ja egységesen. Az volt még a meglepő, hogy az ásványvizet pedig 280 forintért adták.Egy vasárnap délutáni sütizés az unokákkal így került 3200 forintba.
csutak
@Kutyafüle: No ezért sütök én az unokáimnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.