Egyre többen veszítik el rokkantnyugdíjukat, vagy szembesülnek kérelmük elutasításával, miután életbe léptek a szigorítások az ellátórendszerben. Két olvasónk hozzánk fordult, sérelmezve az ügyében hozott döntéseket.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kiváncsi vagyok hány boxosképű ingyenélő ganajt fognak kiszürni!!!!
Dr. Akula
@prédikátor: és a többi, jogosan maradékok nevében: a kurva annyukat!!!!!!!! Nem volt ezeknek anyjuk. Csak úgy kiponnyantak valminek a seggéből!!!!!!! Mert ismerek ilyen nagyon sokat! A nagy kigyúrt kancigányokat vajon miért nem minősítik vissza! Ebből valóban háború lesz, és ez a pinyó sanya bácsi nevével lesz fémjelezve!!!
verőce21
Szomorú az említett család sorsa, de egyedi eset. Mindig a kirívó példákat szokták megírni az újságok. (Az a hír, ha a postás harapta meg a kutyát)

A gyakoribb eset az, hogy nagy marha derék emberek vannak rokkantnyugdíjban. Mivel még nincsenek nyugdíjas korban (és a szolgálati idejük is kevés) persze, hogy nem jár a nyugdíj. A munkát pedig ne is emlegessük ezeknek mert félnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől. Nem azért fizettek a rokkantosításért. Tőlük aztán lehetne akármennyi munkahely is. (de nem is nagyon van ez tény) Most akkor kiket kell inkább sajnálni? Azokat a marhákat akik elmennek még éhbérért munkába, hogy megkeressék nekik a segélyt, vagy rokkantnyugdíjat?
Dr. Akula
@verőce21: utolsó 2 mondatodra: kérdezd meg a vajdát!
Dr.luigilongo60
Manapság nagyon sok munkahelyen orvosi vizsgálathoz kötik a munkára való alkalmasságot.
Roppant kiváncsi lennék arra a szituációra ,mikor valakit 3-4 munkáltató visszautasít, vajon lerokkantanák e az orvosi bizottság, mert ugye aki nem alkalmas munkavégzésre,azt ki kellene szeparálni.

Nem tisztem védeni a romákat de a magyarok közt is van állrokkant bőnyállal.
Ismerek olyan maszek kárpitost, aki legalább 20 éve rokkantnyugdíjas,kb. 50 év körüli jelenleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.