Fidesz mindig is keresztény, hazafias, családközpontú párt volt és lesz. Ja, és persze hazug is. Ezt persze nem én mondom, hogy hazug, pláne, hogy hazafias, meg keresztény! Hisz hogy jövök én ahhoz, pláne lenyomozható magyar ip-cím mögül hogy jövök. Nem, ilyet én nem mondok: ilyet a Wikileaks nevű amerikai szórakoztatóipar mond. Legalábbis a miniszterelnök személyes tápláléknyílása szerint mondja ezt az amerikai szórakoztatóipar.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
Milyen érdekes nem lesz megszóritás egyfolytában a sok adó minden baromság munkahely teremtés nuku , nyomorogj Magyar erre szavaztál ( már aki) szégyen amit művelnek éjjel nappal hazudnak hányok tőlük mindhalálig munka hogy ne kelljen nyugdijat fizetni remélem előbb fordulnak fel a milliójukkal igaz a pulyájuknak nem lesz megélhetési gondjuk,jön a wc-papir adó jó bevétel
lópicigáspár
Keresztény a fityesz!? Tele KISZ, meg párttitkárral! Na ne már!!
safranyn
@lópicigáspár: na figyelj. Elmagyarázom. Az a párt, amelyiknek Isten áll az élén, csakis keresztény lehet .D
DR Eric CARTMEN
Látom bővül a RECSKRE költözők tábora!! Stip-stop enyém a felső ágy!!!
lópicigáspár
@eric cartmen: Ennyi embert ingyen etetni!? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.