Az új alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló jogszabály preambulumában a Fidesz kimondaná, hogy az MSZP a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) jogutódjaként osztozik minden felelősségben, amellyel az állampárt terhelhető. Rögzítenék azt is, hogy eddig elmaradt a kommunista diktatúra vezetőinek felelősségre vonása, ám az alaptörvény 2012. január 1-jei hatálybalépésével “lehetőség nyílik az igazság érvényesítésére”. A javaslat lehetőséget adna az előző rendszer vezetőinek biztosított állami juttatások csökkentésére, és arról is rendelkezne, hogy a kommunista hatalom birtokosai közszereplők.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Neked viszont nem sikerült találni eddig, aki lefordítja?- mert máskülönben nem írogatnál.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@nmaria: Nem őrizünk együtt disznót, de libát sem!
Nekem miért kellene tolmács?
nmaria
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Azért, mert még magyarul sem tudsz, legalábbis halvány lila gőződ nincs róla, ha én letegezlek, akkor neked is azt kell csinálni. Jobb lesz már a régi neveddel írkálsz, mert ez már rém idegesítő.
orogordog
@Felipe: Olvassál már, a tiédnek a folytatása, nem téged szidlak ha nem ismernéd a nézőpotom de kijavítom.
Helyesen: fideszes hon atyák piszkos kiszesek! Vágták volna szét a fejeteket mikor nem tanultátok meg a politikai gazdaságtant. Kádár elvtárs küldőt volna benneteket javító nevelő intézetbe, nem az ingyen egyetemre. Ti is mentek a börtönbe meg a soraitokba lévő vén köpönyegforgató érdek elvtársak is. (Orbán és Kövér)

Az MSZMP bűnei eltörpülnek a fidesz bűneihez képest amit naponta tapasztalhatunk. Ennyit a fidesz erőlködéséről amit az előző rendszerre és az MSZP re próbálnak ráterhelni. Ha Kádár elvtársnak ilyen miniszterei lettek volna mint ami a mostani kormánynak van akkor már rég a gulágra küldte volna őket. Ennyit az MSZMP bűneiről, az viszont valóban a legnagyobb bűnük volt hogy ezeket a fidesz gengsztereket ingyen taníttatták. Piszkos kiszesek vágták volna szét a fejeteket mikor nem tanultátok meg a politikai gazdaságtant. Kádár elvtárs küldőt volna benneteket javító nevelő intézetbe, nem az ingyen egyetemre. Ti is mentek a börtönbe meg a soraitokba lévő vén köpönyegforgató érdek elvtársak is. (Na :) ??????)

Úgy magában furcsa, de így sikerült, bocs.
marlin2
@Csizmás Kond: Ne máá!!
Belelépni?? Vedd már észre magad, a szádig ér!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.