A Jobbik Magyarországért Mozgalom által az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége elé összehívott Irán melletti, illetve háborúellenes tüntetés pénteken este, havas esőben a Himnusz eléneklésével kezdődött. Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője, a rendezvény házigazdája és levezetője ezután fölkonferálta az első szónokot, Balczó Zoltánt, a Jobbik országgyűlési képviselőjét, az Országgyűlés alelnökét.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@sólyomszem: Mert az emberi butaság és felesleges gyűlölködés egy kicsit felidegesít.
Többek közt egyik oka annak, hogy Magyarország idejutott.
Ebben az országban egy munkahelyen sem képes békében megférni egymással két magyar ember.
silber13
@sólyomszem : ami Izrael viselt dolgait illeti, abban igazságod lehet, de Irán sunyiságára tett utalásomat fenntartom. Megcsinálja a maga atomfegyverét és - ne legyen igazam - de adandó alkalommal hasznáéni is fogja.
sólyomszem
@luigilongo60: Ebben egyet értek veled, hogy a magyarok nem összetartóak! Abban is hogy sok munkahelyen nehéz megmaradni. Abban viszont nehéz nekem magyarázatot adni, hogy miért kell ennyi év után is - sőt, amíg azok a családok ki nem halnak, akiknek a felmenőik a holokausztban meghaltak - fizetnünk, fizetnem kártérítést. Nem csak a zsidóságban volt holokauszt, csak azok el vannak felejtve. A vicc, hogy maguk a zsidók sem tudják hány ember halt ott meg. Azt még elfogadom, hogy az akkori közvetlen családtagok kapjanak, de amíg világ a világ nem lehet mindenféle ürüggyel pénzt kicsikarni az emberektől. Nekem meg ettől kell hánynom!
sólyomszem
@silber13: Megmondjam őszintén: Xarok Iránra, de fenyegetve érzi magát. Miért csak Izraelnek lehet??? Irán azért mondja, hogy nem támadtak meg senkit, mert Izrael és Amerika már jó pár országot, s csak ürügyként találtak ki valamit. Az arabok fanatikusak, nem tagadom! De Izrael és Amerika meg sunyi. Siralmas, hogy az emberiség így irtja ki magát...
Dr. Akula
@sólyomszem: az viszont jót tenne a Föld nevű bolygónak...Behegednének a sebei.
sólyomszem
@Dr. Akula: A föld meggyógyítja magát, csak nem ember-életi léptékben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.