Pontosan tudja, milyen kockázatos posztot vállalt el – súgott össze az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsági ülésének rosszindulatú közönsége, amikor Németh Lászlóné, a fejlesztési miniszteri poszt várományosa, bizottsági meghallgatásán a leírt szöveget felolvasva is bakizott. Mondandójának közepén a „Tisztelt Bíróság” megszólítással élt, majd rövidesen javított a „Tisztelt Bizottság” fordulatra.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csótány13
totálisan analfabéta, de mint tudjuk nem kell értenie máshoz mint, hogy tömje meg a zsebét rövid idő alatt.. én nemtom ez megint kinek a kije, de röhej..
lópicigáspár
Írni olvasni nem tud! Nagy, gyümölcsöző jövő elé néz a FIDESZ-ben!
Kecske Béla
Ha "csak" őt lehetett bepalizni, hogy elvállalja, mekkora lehet a baj? A csak-ot úgy értem, nem ide való, megtévesztették, azt se tudja mit vállalt, lehet jó szakember, de becsapták szegényt.
dr. prédikátor
Szerintem már előre gyakorolja a megszólítást! "Tisztelt bíróság"
drficsor
Fekák. és analfabénák a kormányban.
Brávó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.