Újabb zúzós botrányvideó látott napvilágot. Hihetetlen sebességgel terjed a hírünk világszerte. Ezúttal nagy bakot lőttünk. Előkerültek, de inkább úgy látszik, hogy kiszivárogtak az egykori ÁVH által jóváhagyott, vagy talán készített, 60 évre titkosított iratok is, amit ez idáig Brüsszelben őriztek,vagy eddig visszatartottak? Ez már nemcsak a ne mulass, hanem a jaj nekünk kategóriát is kimerítette. Szomorú jövő, vagy egy boldogabb jövő elő nézünk? Döntsük el magunk, vajon ki milyen kiutat találhat a jelenlegi göröngyös útvesztőben.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kristyna
ez valóban ütős. egy viszont biztos,hogy a rasszizmus és a gyűlölet útjára léptünk.nemhogy nem lesz igazi magyarság,de kiút sem lesz semmilyen útvesztőből. most már biztosan egyenes úton haladunk Venezuela felé.
sólyomszem
Érdekes ez a Thamás nevű valaki is, aki beküldte a videót.
Gabcy
Elég különös és sajátságos módját választja mostanában, tisztelt kedves-tetves bal és jobb kormányunk, a hírközlési módok kiszélesítésének. :-))
Dr.luigilongo60
Valaki megint akkorát hazudott, mint ide Nagykáta.
A videóban ugyanis az olvasható, hogy a sok külföldi bevándorló a XX. század végén és a XXI. század elején történt, állítja a videó végén található ÁVH 40-50 évvel ezelőtt!!!

Hát nem érdekes???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.