"Látszik, hogy január 2-án még béke és nyugalom volt a piacokon és a tőzsdén, majd amikor visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek, akkor újra támadásba lendültek."

"Mi arra készülünk, hogy az IMF-fel való tárgyalások eredményre vezetnek, egy védőhálóban szeretnénk megegyezni a IMF-fel, és akkor nem lesz szükség a B forgatókönyvre" mondta Selmeczi Gabriella csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott, aki egyben a Fidesz szóvivője, egy az IMF-tárgyalásokra vonatkozó kérdésre azt mondta: természetesen mindegyik helyzetre van forgatókönyvük.

"Az a lényeg, hogy (...) Magyarország stabil gazdasági alapokon áll, ki tudjuk védeni ezt a napokban tapasztalható pénzügyi támadást is" - mondta Selmeczi Gabriella. Hozzátette: "Látszik az is, hogy január 2-án még béke és nyugalom volt a piacokon és a tőzsdén, majd amikor visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek, akkor újra támadásba lendültek. Január 3-án már látszott a forinton, hogy újra támadás éri az országot".

"Magyarországnak erős kormánya van, több mint kétharmados többséggel kormányozza a koalíció, több forgatókönyvünk van, megvédjük az országot ezektől a támadásoktól. És bármilyen döntés születik, akár IMF-fel vagy IMF nélkül, minden a magyar családok érdekét fogja szolgálni" - jelentette ki.

MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
ami a legdurvább, hogy biztosan lesz olyan, aki ezeket a dumákat még el is hiszi neki, hogy ezek a dolgok tényleg így működnek, hogy bemegy a bróker másnaposan és mérgében odabasz egyet a forintnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@feketeözvegy: Sajnos nem részeg , hanem helyből, ekkora barom .
A legrosszabb fajta, a józan részeg .
glycerin
Elmebetegek is részt vesznek az országpusztításban.
Lehet,hogy Demjénnek lesz igaza:10 év múlva már lehet,hogy nem lesz ilyen nevű ország.
silber13
Lehet, elírták a címet: " a másnapos Selmeczire brókerek támadtak! "
Bugajakab
Ha kérhetem, rakják ki a karikát, néztem a műsort.
Éjszaka felsírtam.
Pálinkafőző Rézüst
@Bugajakab: egy hegylakó betyár nem bömbizhet! Arra a Tenkes-hegy felé sok a boros pince!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.