A mélyszegénységben élő családok számára kitörési lehetőséget biztosító, 410 millió forintos költségvetésű, komplex program részeként mintaprogram indul Szolnokon.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@verőce21: Tulajdonképpen jó ötlet lenne a kormány " nincs cigány kérdés" politikája,ha betartanák rendesen.Azok is olyan emberek mint mi.Ne legyenek egyenlőbbek mint mi.Vonatkozzanak rájuk is a törvények.Ne járjon nekik több segély,sőt ,senkinek se járjon semmilyen segély 3 hónapon túl./Most annyi az álláskeresési támogatás/Felháborító,hogy embereknek nevezett egyének soha nem dolgoztak és ellébecolnak a jogi farvizeken,többet keresnek a segélyekkel,mintha dolgoznának.Csak dolgozó ember vehessen igénybe kedvezményt gyerekre.Most ebből ének.
De ! ! ! Itt ínhüvelygyulladásom lesz a gépeléstől és senkit nem érdekel a dolg azon a szinten,ahol tudnának tenni valamit.A hatvanas évektől van rálátásom a dolgokra .Egyre rosszabb a helyzet.
verőce21
@darwin: Én is úgy gondolom, ideje lenne a drasztikusabb megszorításoknak velük szemben.
Annyi bűnt elkövettek már, hogy mindet börtönbe lehetne zárni munkaszolgálatra. Szigorúan elkülöníteni a nőket, férfiakat és munkára fogni őket, mint fogvatartottakat. Újranyitnám a külszíni fejtésű barnaszénbányákat, kőfejtőket, kovácsoltvas díszmű műhelyeket a férfiaknak. Nőknek kosárfonás, kézimunka cigány motívumokkal "szuvenír"-nek, táska, pénztárcakészítés, stb.
Hat-nyolc-tíz év fogva tartás után készen lennének a társadalomba való beilleszkedésre.

Az anyagiakat Uniós felzárkóztatási pénzekből finanszíroznám.
Némó Matróz
@verőce21: Általában nem értek egyet a nézeteiddel,d e amit most írtál arról népszavazáson is IGEN
-nel szavaznék!
darwin
@verőce21: @Némó Matróz: Álmodozás az élet megrontója...
verőce21
@darwin: Az álmokat szokták megvalósítani!
Némó Matróz
@darwin: Pedig az álmodozás olyan jó dolog:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.