A kormányváltás óta évente közel tízmillió forintot fizet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Balatoni Monika dramaturgnak a tanácsaiért és azért, hogy a meghatározó értelmiségiekkel tartsa a kapcsolatot. Hogy kik a meghatározó értelmiségiek, azt Balatoni nem árulta el az [origo]-nak, az elmúlt másfél évben elvégzett munkái között pedig olyasmiket említett, amikért az állami tulajdonban lévő Hungarofest kreatív igazgatójaként is fizetik. Balatoni szerint hat éve dolgozik a Fidesz közelében, tanácsadói szerződését csak az újságírók furcsállják, és állítja, nem egy munkáért kap két fizetést.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Erről van szó. Minek is azokkal a fránya nokiásdobozokkal bajlódni mikor így is lehet.
KöBüKi
A Semjén biztos nem értékeli a "tudását".!!!
Rézangyal
Na ezek az igazi, nesze semmi fog meg jól állások! Írásis dokumentációt szeretnék látni ennek a nőnek a "munkásságáról" , milliókat érő tanácsinak nyilván nyoma van valahol ??? Hánem?
Hádde. Ha nincs, el lehet menni a francba!
szöszmösz
Gazdag ez az ország, csak a lakóinak többsége szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.