Ki szivárogtatta ki az elnök disszertációjával kapcsolatos pikáns részleteket? Kinek áll érdekében elmozdítani Schmitt Pált? Olvast el az erre vonatkozó találgatásokat és szavazz, valamint mondj véleményT

Feltöltő: tiboru
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jó kérdés !
Vajon honnan kapott fülest a HVG újságírója ???
marlin2
@dr. nyanya: Valóban jó kérdés, de releváns??
A kiszivárogtatás - vélhetően nemtelen - oka, vagy okai nem mentik a hamisítást!!
Vagyis, ha a "bajnok" nem csalt volna, akkor nem lett volna mit kiszivárogtatni!!
Hellcat
Az én első gondolatom az volt mikor kicsit világosabb lett az ügy, hogy:
-El akarták távolítani SP-t csak meg akarták várni hogy elteljen ez a "Úgyszámít mintha letöltötte volna időt" és akkor élete végéig élvezheti a fizetségét az aláírásdroidkodásért.
-Mivel a fidesz banda egy szar szemét banda ez már kiderült viktátorral az élen, ezt arra használta volna a cigánykirály hogy ő üljön a helyére és akkor még be van biztosítva a helye több évre, miközben a szégyentelen pártja megbukik mint a szar. Nem szarozik a viktor bárkit feláldoz csak hogy hatalom közelében maradjon.
-Így szerintem ők maguk ezt már előre kitervelték csak valamit nagyon elkurták és előbb szivárgott ki a dolog, aztán próbálták magukat tartani minél tovább ugye.
- Innentől nem tudom mi lesz de nagyon remélem nem lesz igazam és nem a viktátort ül majd a helyére valamilyen csalafintasággal, mert az a barom képes és megkoronáztatja magát.
(ez a saját elképzelésem, építő jellegű kritikákat szívesen fogadok)
silber13
Palika! Ne görcsölj, ne gondolj holmi bitang baloldali-nemzetközi össze-vissza esküdözések garmadájára! Nézz inkább a postai irományok terjesztésének egyikére: egy képeslapra! Azon lett megfogalmazva jó előre a te ítéleted, mikor téged javasolt egy "barátod".!
Dulcinea
Kérdés: Ki akar a Plagi pali helyébe kerülni? Mert aki az ő helyét akarja, az szivárogtatta ki a plagizálást némi magán nyomozás után! Kitudja! lehet éppen Kövér a hunyó! A pali lemondatása esetén, Ő ülne átmenetileg a helyébe, majd igyekezne az érdemeivel együtt ott is maradni! Vagy a csuda tudja, hogy a szövevényes polipkar kit ragad magához a poszt betöltésére!
Feraj49
Na most leszünk igazán bajban!Nem lesz ki védje a magyar nyelvet. Közben már a helyesírási szabályokat is kezdték átírni SP.formátum alapján,akár az Alkotmányt a FIDESZ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.