Nem lehet elérni Schmitt Pál volt államfő vagyonnyilatkozatát, miután a Köztársasági Elnöki Hivatal leállította a hivatal honlapját. A törvény szerint a leköszönt köztársasági elnök vagyonnyilatkozatát a honlapon közzé kell tenni, s csak a megbízatásának megszűnését követő egy év elteltével lehet onnan eltávolítani....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Olyan kevéske az a vaagyonka, hogy nem is érdemes megemlíteni! Egy rozsdaette párbajtőr, néhány beszáradt golyóstoll, egy elvetélt disszertáció, meg egy ócska tárogató! Ez minden. A többi: HUSS! Eltünte magát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Feraj49: A sajátja nyilván megvan, de azt meg majd bolond lesz közzé tenni.
Feraj49
@Dulcinea: Ha nincsen benne adócsalás,vagy jövedelem eltitkolás nincs mit takargatni! Mint államfőnek kötelező az évenként vagyon nyilatkozatot tenni ! /pont az Orbán kormány hozta e döntést/
Dulcinea
@Feraj49: Na de a hivatali vagyonnyilatkozat eltűnt, nyilván nem véletlenül! Mert kell egy kis restaurálás, aztán majd előkerül és papíron olyan tiszta, és ártatlan lesz mint a ma született bárány.
overdose
@Feraj49: Érdekes balesett valami megint bűzlik ?szeretnék én is olyan gazdag lenni szép csendben felélném oszt jó napot!
Feraj49
@overdose: Én nekem a fele is elég lenne!
sport50
lehet most írják gyorsan bele a kiadott háza[i]utáni bevételt?már nem lenne újdonság,ő pedig nem tud róla csak aláírta azt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.