"A Schmitt házaspár médiavezérelte politikai legyilkolása nemzeti közösségünk, értékteremtő szándékaink elleni totális támadás" - írja a Mandineren megjelent, magyaroknak szóló levelében Schmitt Pál volt államfő nemzetpolitikai főtanácsadója. Kiss Antal szerint a hétfőn lemondott köztársasági elnököt poltikai értelemben kivégezték, és Jézus szenvedéseihez hasonlítja azt, ami Schmitt Pállal történt a plágiumbotrány kirobbanása óta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
"Jézus szenvedéseihez hasonlítja azt, ami Schmitt Pállal történt a plágiumbotrány kirobbanása óta."

Lehet, hogy jövő héten az imádságokat is átírják?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Ha valaki tudja, hogy seggre ül, előtte megáll. Valószínűen halovány lila gőze sem volt arról, hogyan készült a doktorija, így nem félt a bukástól. Ha legalább annyit tud, hogy lopott az egész, ép ésszel nem vállalja a megbízást. A fentiekből mindenki levonhatja a maga kis következtetéseit. Vagy egyszerűen hülye, vagy mérhetetlenül ostoba!
Igazsagoszto
Ez a hülyéknek szánt maszlag, hogy lopok-csalok-hazudok SP-t mosdatják, ne kelljen lemondania a sokmilliós juttatásokról. Semmi értéket nem teremtett, seggnyalóként mindent aláírt, olvasás nélkül.
Nem alszik az orbáni propagandagépezet...(századvég túlórázik húsvétkor is...?)
Igazsagoszto
A közös értékteremtést szolgálja majd a 30% Áfa, meg a nyugdíjak adója...
Legyen mit ellopni, meg élősködni halálig a nép nyakán mint SP...
Feraj49
Ja aki visszamenőleges hatállyal ható törvényeket aláír,ne csodálkozzék,hogy visszamenőleges hatállyal ellenőrzik az érettségi,a doktori stb papírjait.Most siránkozzon Ő is ,mert sok család siránkozik miatta. /Csoda,hogy csak kevesen sajnálják,és állnak ki mellette?/
Január
Meg azért ennek a tanácsadónak most megszűnt a munkája, erről is szól ez a történet.
DR Eric CARTMEN
Megmondom őszintén, nem vagyok vallásos, de hallottam egy s mást JÉZUS nevű emberről. Konkrétan LOPÁSRA-CSALÁSRA- AZ EMBEREK ARCÁBA HAZUDOZÁSÁRÓL speciel egy szót se. Megyek nekiülök, és átolvasom a nagy könyvet még egyszer. Hátha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.