A trianoni döntés egy minden ízében igazságtalan, a vesztes és a győztes népek számára is megalázó helyzetet teremtő békediktátum - írta a nemzeti összetartozás napjára kiadott elnöki nyilatkozatában az államfő. Áder János, aki kijelentette, hogy az ebből adódó veszteség és a fájdalom mindörökre a miénk marad, azt is hangsúlyozta, hogy az összetartozás érzése nem táplálkozhat másból, mint az egymásért viselt felelősség felismeréséből és vállalásából.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Már illő volna kormányunknak és a parlamentnek is önvizsgálatot tartania,mind anyagi mind erkölcsi téren !
esdi
Az Elnök úrnak igaza van. Az Önvizsgálat ráfér a mi politikai elitünkre alaposan. Az összetartozás érzésébe sajnos cirka kilenc milliónyian nem férünk bele! Hát hogy van ez?
Mindazonáltal tanulmányozásra ajánlom az "urak"-nak a Trianon-t megelőző politikai döntéseket is! Ami meg magát a tárgyalást illeti - mindenki letojta, hogy megérkeztek a magyar "urak" Valóban hatalmas dráma ami akkor történt, őszintén az - nemcsak szavazatbesöprésekre használandó!
KöBüKi
@Feraj49: "Botor ember az,Ki GAZEMBEREKTŐL TISZTESSÉGET VÁR EL !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.