Merénylettől tarthatott, letiltatta a díszsorfalat, amit a tiszteletére álltak volna a kecskeméti hagyományőrző egyesület tagjai. Kövér a a kuláknak bélyegzett magyar gazdáknak állított emlékmű avatásán vett részt pénteken Kecskeméten. Az eseményre az önkormányzat meghívta a Kiskun Huszár- és Honvéd hagyományőrzőket is, hogy álljanak díszsorfalat a házelnök érkezésekor és az emlékmű avatásakor. Az 1848-as hagyományokat őrző egyesület tagjait képviselő négy huszár és 8 gyalogos honvéd talpig díszben, fegyvernek nem minősülő muzeális, lőszer kilövésére alkalmatlan puskáikkal, és életlen kard-rekonstrukcióikkal meg is érkezett a főtérre. A Kövért kísérő nemzetbiztonsági tisztek azonban megtiltották a hagyományőrzőknek, hogy a muzeális daraboknak számító puskákkal és a korabeli kardok másolataival "felfegyverkezve" álljanak a házelnök tiszteletére díszsorfalat. Mivel az egyesület tagjai úgy vélték, hogy kard nélkül nem huszár a huszár, megszégyenülve távol maradtak a...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az 1848-as hagyományokat őrző egyesület tagjait képviselő négy huszár és 8 gyalogos honvéd talpig díszben, fegyvernek nem minősülő muzeális, lőszer kilövésére alkalmatlan puskáikkal, és életlen kard-rekonstrukcióikkal meg is érkezett a főtérre.
Ha Isten is úgy akarja, akkor a kapanyél is elsül :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
Nyugi lacikám!Téged is akasztani fogunk,mint a gazdádat!
silber13
@KöBüKi: Legyetek kíméletesek. Valamelyik templom harangjának nyelvét kivenni és helyébe Sovánka uramat függeszteni. Biz' Isten, totál hasznos munkát végezne minden délben. Még a történelmi tanulmányaira is emlékezne.
X-ray
Én nem félek.
És nem azért, mert szeretnek.
Hanem mert nem adtam okot rá senkinek.
Pálinkafőző Rézüst
Pedig csak el kéne mosolyognia magát! Mindenki menekülne, amerre lát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.