Vajon van-e kényelmesebb dolog a Fidesznek 2014-ben, mintha az MSZP-vel kell szembeállnia? Van olyan párt Magyarországon amely inkább a szabad médiát választaná a szolgamédia helyet? A Simicska- és a Fidesz-közeli médiabirodalom példája igazolhatná, jó ma pártmédiát csinálni, de ha átnézünk a másik oldalra, a Neo FM, a Klubrádió és a Népszava helyzetét látva kijelenthetjük: állami források nélkül párt vagy pártközeli médiát már nem ajánlatos. A Népszabadság tudomásunk szerint most mégis erre az útra lép, méghozzá a Fidesz aktív közreműködésével. Ugyanis ahelyett, hogy betagozódna egy nemzetközi médiabirodalomba, inkább egy olyan alapítvány tulajdonába helyezi magát, amely az MSZP szűkebb köreihez tartozik. Nézzük a történetet. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Már most is csak a politikusok szája íze szerint írnak tudósítanak,csak az a baj,hogy nem a valós helyzetről tudósítanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.