Magyarok költik lakással kapcsolatos szolgáltatásokra büdzséjük legnagyobb részét, utazásra és üdülésre, valamint pihenésre és szórakozásra ugyanakkor hazánkban fordítják a legkisebb arányt az átlagos havi kiadásokból. Ha tíz százalékkal több pénzük lenne, a magyarok leginkább élelmiszerre adnának ki többet, és valamennyit félre is tennének a pluszból. A magyarok adják ki havi költségvetésükből a legnagyobb részt lakással kapcsolatos szolgáltatásokra huszonnyolc európai ország lakói közül. Amíg nálunk az átlagos kiadások 36 százalékát szokták lakhatásra fordítani, addig az európai átlag 25 százalék – állapítja meg a Nielsen fogyasztói információkat és ismereteket szolgáltató vállalat 28 ország internetező fogyasztói között folytatott felmérése. A magyarok által az otthoni érkezésre kiadott havi 25 százalék szintén magasabb, mint az európai átlag, amely 21 százalék.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Tudjuk az áramszámlára is rátesznek majdnem annyi rendszerhasználati díjat mint amennyi áramot használunk.
Az adófizetők pénzén lettek létesítve a villanyvezetékek,áramellátás rendszere.
Akkor most miért kell rendszerhasználati díjat fizetni érte?
Azért,hogy valaki milliárdos lehessen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Feraj49: Egy apróságot kifelejtettél, a külföldi szolgáltató csupán azt teszi, amit a magyartól látott.
Ha figyeltél, Kutyafüle is a MATÁV-ról írt.
Minden szolgáltató annyit enged meg magának, amennyit a hatalom enged neki.
A rendszerváltás előtt nem voltak külföldi cégek, mégis ugyanez volt a helyzet de a mai időkből is tudnék mutatni számtalan szolgáltatót magyar tulajdonban, akik ugyanezt művelik.
Feraj49
@Dr.luigilongo60: Pont ezt írtam ,itt megtehetik mert ez Magyarország.Mindenkori kormányunk asszisztál ehhez./akár Magyar akár külföldi cégről van beszékünk / Nem csak a MATÁV-ról van szó,hanem más szolgáltatókról is, mint a volt-de hála Istennek eltűnt-Pécsi Vízmű is- ami a francia SUEZ tulajdon volt 49%-ban.Ezért drága Mo.-on minden szolgáltatás,és fizetjük az Unión belül az általunk épített lakás fenntartásához szüksége legmagasabb rezsidíjat !
Dr.luigilongo60
@Feraj49: Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy a magyar cégek semmivel sem különbek a külföldieknél, sőt!!!
Már tele van a hócipőm azzal, hogy mindent rá akarnak fogni a külföldre, mintha magyar tőke és munkáltató nem is létezne.
Feraj49
@Dr.luigilongo60: Egyetértek!Valószínű félreérthetően fogalmaztam, /akkor bocsika/ mert elsősorban a SUEZ jutott az eszembe amikor írtam !
Dr.luigilongo60
@Feraj49: Mióta Páváék átvették, illetve elfoglalták a Suez tulajdonát, tudtommal nőttek a vízdíjak Pécsett de majd megkérdezem a rokonyokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.