A Miniszterelnökség állítása szerint már eljuttatták Hugh Grant brit színésznek azt a tájékoztató anyagot, amelyben megpróbálják meggyőzni, hogy rendben van az általa bírált magyar médiaszabályozás. Múlt hét második felében még keresgették a címét, pedig brit újságírók tapasztalatai szerint Grant a könnyen elérhető sztárok közé tartozik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Mi van? A múltkor Pálfi, most meg a magyar kormány? Hej de jól mennek itt a dolgok, hogy már csak Hugh Grantot kell kielégíteni :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Mi van? A múltkor Pálfi, most meg a magyar kormány? Hej de jól mennek itt a dolgok, hogy már csak Hugh Grantot kell kielégíteni :)
Fater59
Mi van Kumin , kiestél a gyakorlatból ???
KöBüKi
És akkor most mi lesz???Körbepisálják,vagy megpróbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant???Tudomásul kell venni: - Grant nem hülye,és a magyar nép java része sem.!
Bourne
Itt az a baj, hogy magyarázni kell egy olyan bizonyítványt amit egyesre írtak, egy olyan embernek akinek nincs ebben kompetenciája. Ez az egész egy tehetetlen kormány vergődő magyarázkodása, amivel nevetségessé teszi magát, és sajna ezzel együtt a magyar állampolgárokat is.
KöBüKi
@Bourne: Nulla,sőt dupla nulla!!!Az egyes már egy komoly érdemjegy.!!!
kisokka
@KöBüKi: Grant lehet, hogy nem hülye, de a magyar nép java részébe azért belekötnék, ugyanis nem tartanánk ott, ahol tartunk, ha így lenne.
perta
Vajon a TEK segített nekik a nyomozásban?
No_Fidesz_No_Problem
@Fater59: Kumin csak egy szolga.

A főnöke veri az asztalt, pökhendi, arrogáns, gumicsizmás nímand módjára. Az a főnök, aki a sparhelt mellett szocializálódott a sezlonyon, és nem csak gyerekszobája nem volt, de úgy tűnik, protokollszakemberre se telik maga mellé miniszterelnök létére, az adófizetők pénzéből.

Ez a kép a Nők Lapjában jelent meg valamikor '90 környékén az Orbán-családról egy riportban:

nemzethir.gportal.hu/portal/nemzethir/image/gallery/1276175844_57.jpg
QQCSI
@perta: :) " Vajon a TEK segített nekik a nyomozásban? "

Az bizony könnyen lehet,
mert hogy az internet világában ennyi "embernek"
ilyen sokáig tartott ezt kiderítenie, az azért már nem semmi!
Atesz30
Magyar "kormány" hadat üzen Hugh Grantnek! Már én szégyellem h magyar vagyok.
soljanka
"Kövér László szerint a szólásszabadság erkölcsromboló és káros a civilizációra" - ezt is elküldték Grantnek?
libero
Magyarországon is vannak (még...) néhányan, akik nem értik, mi történik az országban. Őket nem angolul, hanem ÉRTHETŐEN kellene meggyőzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.