A kormány új gazdasági modelljének elemeit sorolta fel Orbán Viktor miniszterelnök a MKIK rendkívüli ülése előtti sajtótájékoztatón. Ide tartozik szerinte a közszolgáltató cégek nonprofit alapúvá tétele vagy az, hogy egy olyan új bankrendszert alakítana ki Magyarországon, ahol a bankok ötven százaléka magyar kézben van.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
Már van ilyen. Úgy hívják Magyar Nemzeti Bank.
Részvénytársaság,egyetlen részvénnyel,amelynek tulajdonosa a Magyar Állam,tehát 100%-ban hazai tulajdonú. Bónuszként még pénzkibocsájtási joggal is rendelkezik, DE...
a Pepita
@coyote3: 15 milliárd még akadna a ládafiában, (Sintér Sanyi mellzsebből kivágja az asztalra) csak az a bibi, hogy erre a grandiózus (láz)álomra 15 EZER milliárd kellene...
coyote3
@a Pepita: Bocsi, igazad van, elírtam:) Köszi a helyreigazítást.
nyanya001
Elképzelhető, hogy az MNB devizatartalékából néhány magyar tulajdonú kisbankot, illetve az MFB-t juttatnák forráshoz és tőkéhez, ezen keresztül próbálva meg felpörgetni a gazdaságot :
velemenyvezer.blog.hu/2012/07/19/orban_viktor_titkos_terve?token=0902a55a65ee92379804d873ef3c9828
silber13
Fenét akar ő magyar bankokat! Napnál is világosabb, elírás történt. A csúti Vitéz Belizár nem BANKOT, hanem BANKÓT akar! 50%-al többet! Érthető. Nagy a család!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.